Subscribe Twitter FaceBook

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Σε ψυχιατρικη κλινική η Catherine Zeta Jones



Τη βοήθεια των ειδικών για να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο που βίωσε με τα προβλήματα υγείας του συζύγου της ζήτησε η Catherine Zeta Jones. Η γνωστή ηθοποιός έχει οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική, γιατί πάσχει από διπολική διαταραχή ή μανιοκατάθλιψη



, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός της.
 
Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πέρασε πέντε ημέρες στο ψυχιατρείο Silver Hill. Η απόφασή της να ζητήσει βοήθεια ήταν επακόλουθο της δύσκολης χρονιάς που πέρασε η ίδια και η οικογένειά της την περασμένη χρονιά. Ο σύζυγός της, Michael Douglas, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο του λάρυγγα, τον οποίο καταπολέμησε με χημειοθεραπείες.
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, η Catherine έλαβε ψυχιατρική θεραπεία η οποία την βοήθησε να μπορέσει να διαχειριστεί τα τραύματα της προσωπικής της ζωής. “Ήρθε αντιμέτωπη με πολύ στρες την περασμένη χρονιά και αποφάσισε να μπει σε ένα κέντρο για να θεραπευτεί από μανιοκατάθλιψη. Αισθάνεται περίφημα και ανυπομονεί να ξεκινήσει να εργάζεται αυτή την εβδομάδα για δύο καινούργιες ταινίες”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου