Subscribe Twitter FaceBook

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τα επτά μεγαλύτερα ερωτικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το κόσμο!!

Είναι διάσημοι... Είναι ωραίοι με λεφτά...Είναι σέξι... Και φροντίζουν να το μάθουν όλοι... Πάμε λοιπόν να δούμε τα κατορθώματά τους...




1. Action!
Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ αν έγινε εν γνώσει τους- για προφανείς λόγους προώθησης- ή αν ήταν θύματα της showbiz, αλλά το σίγουρο είναι ότι ηΠάμελα Άντερσον με τον on and off σύζυγο της, Τόμι Λι, γύρισαν μια… ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους. Το homemade πορνό έχει κάνει το γύρο του πλανήτη και, δέκα χρόνια μετά, παραμένει πρώτο στις προτιμήσεις του κάθε… ηδονοβλεψία. Τί μας έμαθε το βίντεο; Ο Τόμι Λι παραείναι προικισμένος και η Πάμελα δεν κατέχει άδικα μία από τις πρώτες θέσεις στην καρδιά μας- κι όχι μόνο. Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει διόλου αν ήταν εσκεμμένη κίνηση γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: η Πάμελα γυμνή, ενσαρκώνει αυτό που όλοι βλέπαμε μόνο στον ύπνο μας.

2. Check out my new piercing!
Ένα επίσης ανεξιχνίαστο «έγκλημα» σχετίζεται με την Τζάνετ Τζάκσον, και συγκεκριμένα τη ρώγα της. Η Τζάνετ ήταν καλεσμένη για να τραγουδήσει στο ημίχρονο ενός αγώνα, αγκαζέ με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ. Κάποια στιγμή, υποτίθεται πως ο άγαρμπος Τζάστιν, έσκισε κατά λάθος το φόρεμα της, αποκαλύπτοντας το στήθος της. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά τη ρώγα της κοσμούσε ένα rock piercing. Η έκπληκτη έκφραση της δεν μας πείθει, ότι δεν ήταν «φτιαχτό», και στην τελική, γιατί «στολίστηκε» εάν δεν περίμενε να φανεί το επίμαχο σημείο; Το άτυχο συμβάν έχει ψηφιστεί από το τηλεοπτικό κανάλι Ε! ως το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Χόλιγουντ, και μάλλον έτσι θα παραμείνει.

3. One Night in Paris
Τι κοινό έχει η σεξοβόμβα Πάμελα με την ξενέρωτη γόνο της οικογένεια Χίλτον; Έχουμε θαυμάσει και τις δύο in action σε ερασιτεχνική πορνοταινία. Η κασέτα της Πάρις Χίλτον, που «βγήκε» στη μικρή οθόνη στις αρχές του αιώνα, δείχνει τα σεξουαλικά κατορθώματα της με τον πρώην γκόμενο της,Ρικ Σάλομον. Η ίδια η Πάρις, αρνείται ότι είχε ανάμειξη στην προώθηση της ταινίας, αν και είναι λίγο ύποπτο το γεγονός ότι έκανε την εμφάνιση της στο Internet, λίγο πριν αρχίσει το reality show στο οποίο συμμετείχε. Ο πρώην της και ιθύνων για τη διάρρευση των προσωπικών τους στιγμών, «τσέπωσε» σχεδόν 7 εκατομμύρια δολάρια από την ταινία. Αργότερα, ειπώθηκε πως η Πάρις πήρε μερίδιο 400 χιλιάδων, πράγμα που η ίδια αρνείται μέχρι και σήμερα.

4. O Πήτερ Παν στο εδώλιο
Ο ίδιος είχε χάσει τα παιδικά του χρόνια. Από πολύ μικρή ηλικία, τραγουδούσε και δεν είχε τον χρόνο να παίξει όπως τα άλλα παιδιά. Ο λόγος για τον τραγουδιστή των ‘90’s, Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος μετά από πολλές δεκαετίες, έπιασε την καλή και με τα λεφτά του εξαγόρασε την χαμένη του αθωότητα. Στην έπαυλη του, Neverland, είχε λούνα παρκ, ζωολογικό κήπο και περιτριγυρίζονταν καθημερινά από μικρά παιδιά. Μερικά από αυτά περνούσαν ακόμα και τη νύχτα μαζί του, βλέποντας TV και παίζοντας παιχνίδια. Όταν όμως ένα από αυτά, τον κατηγόρησε ανοιχτά για σεξουαλική παρενόχληση, το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη, στράφηκε στην πολύκροτη δίκη. Τελικά, ο Τζάκσον αθωώθηκε και κάποιοι πιστεύουν ότι ο μικρός ήθελε να εκμεταλλευτεί το όνομα του διάσημου φίλου του, για να κερδίσει δημοσιότητα και κυρίως… χρήματα.

5. Ροκ θάνατος
Ο θάνατος του τραγουδιστή των INXS, Μάικλ Χάτσενς, το 1997, ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για τη ροκ σκηνή. Πέρα όμως από τη απώλεια του, οι συνθήκες του θανάτου του έχουν αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά. Βρέθηκε νεκρός σε ένα ξενοδοχείο του Σίδνεϊ, και στη σκηνή βρέθηκε μια δερμάτινη ζώνη. Η ζώνη υπονοούσε την αυτοκτονία αλλά οι φήμες τρέχουν ακόμα και σήμερα. Η απουσία σημειώματος και προφανούς αιτίας, παραπέμπουν σε άλλα συμπεράσματα. Ψιθυρίζεται έντονα ότι στην πραγματικότητα ο Χάτσενς ήταν λάτρης της υποξιφιλίας( ή ασφυξιοφιλίας), ένα είδος σεξουαλικού μαζοχισμού, κατά το οποίο ο άντρας αυνανίζεται και ταυτόχρονα πιέζει το λαιμό του για να μειώσει το οξυγόνο, μεγαλώνοντας την απόλαυση. Σεξουαλικό ατύχημα ή όχι, προφανώς δεν θα το μάθουμε ποτέ.

6. Doggystyle
Μπορείς να γυρίσεις μια πολύ καλή- και επιτυχημένη-ακατάλληλη για ανηλίκους ταινία, χωρίς να συμπεριλάβεις στο καστ τον εαυτό σου και κινδυνέψεις να γίνεις ρεζίλι. Αυτό έκανε ο hip-hop τραγουδιστής, Σνουπ Ντογκ, το 2001, με το βίντεο «Doggystyle». Στην «ταινία» αυτή συμμετέχουν πολλές γυναικείες παρουσίες χωρίς… το σουτιέν τους ενώ ο Σνουπ Ντογκ κέρδισε μάλιστα και βραβείο από τη βιομηχανία των πορνό! Το 2003, όμως, δυο από τις επίδοξες σταρ του βιντεοκλίπ, έκαναν μήνυση στον τραγουδιστή, υποστηρίζοντας πως δεν ήξεραν ότι οι κινήσεις τους καταγράφονταν. Το θέμα, βέβαια, είναι ότι ο Σνουπ Ντογκ κατάφερε να δημιουργήσει νέα μόδα, που θέλει τους ραπ τραγουδιστές να γυρνάνε βιντεοκλίπ με ερωτικό περιεχόμενο (βλέπε Mystikal, Too Short και Ice-T).

7. Made in Lesvos?
Αν είσαι γυναίκα, τι πιο έξυπνο από το να προμοτάρεις τη «δουλειά» σου, πείθοντας τον κοσμάκι ότι οι σεξουαλικές σου προτιμήσεις στρέφονται προς το ίδιο φύλο…Αυτό ακριβώς έκανε το γυναικείο Ρώσικο συγκρότημα, t.A.T.u. στα videoclips του και όχι μόνο. Θυμηθείτε, όταν πριν λίγα χρόνια είχαν πάρει μέρος στη Eurovision-όπου και ψιλοπατώσαν- όλοι «φοβόμασταν» μην αρχίσουν τα φιλιά και τα χαϊδέματα. Οι εντελώς straight Ρωσίδες όμως, ήξεραν καλά τι έκαναν και κατάφεραν, έστω και για λίγο καιρό, να πουλήσουν δίσκους όπως αυτόν με τον επιτηδευμένο, juicy τίτλο «200 km/h in the Wrong Lane».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου